Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бойко бесен на Вито

отпечатай новината

27.06.2010 09:00 | Видян 8923 пъти

Бойко бесен на Вито

Премиерът Бойко Борисов бил бесен на Нова телевизия и на отговорните за нейния сутрешен блок – водещия Витомир Саръиванов – Вито и продуцента Асен Григоров от кръга КАПИТАЛ. Причината е лесно обяснима – ниския рейтинг на програмата при излъчване на програмното интервю на политик номер едно в България, пише в. Супер 19'.

Вито и Асен въвлякоха министър – председателя в междузвездната тв война, която на пресекулки водят бТВ и Нова. Но привлякоха преде екраните 3 пъти по-малко зрители, отколкото Ани Цолова за интервюто на президента Първанов по бТВ.

Предния път, когато имаше подобен сблъсък бе преди година и половина. Тогава Бойко Борисов прие да участва в сериала на Нова Забранена любов, а във вечерта на излъчването тогавашния премиер Станишев се яви в Денсинг старс по бТВ. Резултатът бе 8:18% рейтинг.

Витомир Саръиванов е спортен редактор, коментира хокей и фигурно пързаляне в Евроспорт, а преди това – и футбол по БНТ. Нова го привлече като кадър за не особено успешното шоу Часът на истината, а после Иван и Андрей го пратиха за заместник в Станция Нова, след като започнаха вечерното си шоу. Съботното им предаване не се радва на завиден рейтинг и според клюки от медията няма да се излъчва след 5 юли.
Асен Григоров е продукт на пиарката на Цветелина Бориславова – Елена Вълчева, която го направи водещ в легендарното си тв шоу за бизнес от 90-те години, наречено Плюс-минус. После той беше особено близък на Надежда Михайлова и нещо като неин медиен съветник. Беше също продуцент на Сутрешния блок на БНТ, който така и не мръдна по негово време от 1% рейтинг, а след него започна да се вдига, благодарение на Виктор Николаев. Умелият водещ обаче направи трансфер и вече е лице на бТВ. Григоров пък създаде просъществувалата месеци телевизия ре:ТВ, която по инфо на министър Мирослав Найденов е засмукала само за май-юни 2009 г. стотици хиляди левове от земеделското министерство на ДПС и Тройната коалиция. 


   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !