Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Невена, Свилен от “Остава” пеят с Графа

отпечатай новината

24.03.2008 11:42 | Видян 5692 пъти

Невена, Свилен от “Остава” пеят с Графа

Голямата изненада, кoято Графа подготвя за зрителите на Mad Secret Concert,  са няколко уникални дуета с три от най-големите звезди от българската сцена и гръцкия поп изпълнител Костас Мартакис. Сред родните изпълнители са младото откритие Невена, вокалистът на една от най-утвърдените групи “Остава” – Свилен Ноев и уникалният бийтбоксър Red One. Всички те ще пеят заедно с Графа на един абсолютен лайв. 
 
Младата певица Невена има шеметна кариера, благодарение на чистия си неподправен талант. Работила е с артисти като Руши Видинлиев, Ваня Щерева, Ивайло Вълчев и Лора Владова, които пишат текстове за дебютния й албум “Без страх”.

“Остава” е група с безспорен успех, не само у нас. Група, която написа историята на българската алтернативна музикална сцена, повлия поколения и промени човешки съдби. Свилен Ноев (вокали и китара) се присъединява към Остава през 1995 г., като допринася много за развитието на новия подход на групата към писането на музика. Свирили са на една сцена с Ian Brown, Placebo, Ladytron.
 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !