Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Момчетата от “Akcent” луднаха по Андреа

отпечатай новината

16.06.2010 12:00 | Видян 14231 пъти | Гласували 5

Момчетата от “Akcent” луднаха по Андреа

От известно време сладурите от група Akcent тръбят по медиите, че си падат по Андреа и тя е тяхната любима българска певица. Румънците Ади, Сорин и Михай дори признават: “обожаваме външният й вид”. Не само в родната Румъния, но и на гастроли в България, групарите не пропускат да изтъкнат не само певческите качества на родната звезда.

Единствената румънска звезда, с която Андреа прави общи дуети, това е Кости Йонита. Нищо чудно обаче скоро да видим едно ново побратимяване и то с най-успешната група от северната ни съседка, чието парче That’s my name се превърна в сто-процентов световен хит. От своя страна Андреа също бележи успех след успех. Тя успя да заснеме видеоклипа към общата песен с Марио Уинанс “Mine”. Премиерата на видеото ще бъде много скоро в ефира на телевизия “Планета”. Въпреки претовареният й график, блондинката продължава да изненадва феновете си.

На юбилейния концерт “20 години “Пайнер”атрактивната певица бе подготвила представяне в стил “Мулен Руж”, което накара публиката да избухне и да пее заедно със своята любимка. На сцената пред близо 30 000 екзалтирани, тя изпълни своя най-нов хит “Неблагодарен”. Освен това Андреа официално представи и новия си балет, сформиран от четири момчета и две момичета, които ще танцуват само с нея. Великолепната седморка вече репетира и за лятното турне на Пайнер, където ще има още по-големи изненади.

На сцената ще пее и една друга фолк-звезда, която направи шокиращи признания. “Ако има жена пич, то това е Андреа. Възхищавам ú се, че е много борбена” - каза Анелия пред колежката си. “Анелия е една от малкото изпълнители, която още от началото, когато бях никоя, се държеше добре с мен” - върна жеста Андреа.

“Всеки си има свое поприще, поле на изява. Винаги ще има конкуренция, но трябва да има уважение” – допълни най-актуалната блондинка. И после кой твърди, че в поп-фолка няма добри приятелства...

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !