Българка представя Германия в Кан

След миналогодишното участие на Жените също плачат с...

Александър Морфов се завръща с...

Деян Донков бе поканен от Александър Морфов за главната...

Атлас представиха своят 3D музикален клип

отпечатай новината

04.06.2010 16:30 | Видян 3173 пъти

Атлас представиха своят 3D музикален клип

Вчера в София Лайв Клуб група Атлас представи публично първото българско стереоскопично 3D музикално видео към новата си песен "Така се събужда денят". Всички присъстващи попаднаха в третото измерение благодарение на специални 3D очила, след което се насладиха на лайв концерт поднесен от музикантите.

Триизмерното видео беше заснето с две двойки камери (по една за всяко око) сред красивите природни пейзажи на град Белоградчик. Клипът ще може да се гледа в 3D при домашни условия на нормален екран/телевизор. Единственото нужно за стерео ефекта са анаглифни очила (червени за лявото око и сини за дясното). Съвсем скоро видеото ще е достъпно на DVD в комплект с очила.

Ето какво сподели режисьора Андрей Хадживасилев (www.hadjivasilev.com) по повод премиерата: "За целият ни екип 3D-то беше голямо предизвикателство и много интересен експеримент, тъй като у нас досега такъв музикален клип не беше правен. За мен като режисьор беше удоволствие, че имах честта да работя с група Атлас и заедно да поднесем нещо наистина новаторско на хората в България. Разбира се освен 3D-то имаме и класическа телевизионна версия в 2D, която е не по-малко красива и живописна."

Във видеото момчетата от Атлас са облечени в стилни дрехи на "Andrews Fashion". Снимките са осъществени със специалното съдействие на Община Белоградчик и подкрепата на "ТТЛ" и рекламна агенция "ЕДИТ". Клипът е реализиран от филмово студио "Revive Vision" (www.revivevision.com) с режисьор Андрей Хадживасилев, оператор Божидар Симеонов, стайлинг Яна Криспин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !