Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ерик снима гола жена за новата си обложка

отпечатай новината

28.05.2010 17:15 | Видян 4036 пъти

Ерик снима гола жена за новата си обложка


Ерик вече е готов със заснемането на обложка за предстоящия си втори албум. В сутрешния блок на радио Сигнал плюс звездата на Diapason Records разкри, че кадрите са доста провокативни и на някои от тях присъства и негова приятелка, която позира без дрехи.

Ерик сподели откровено пред водещата Гергана Костова още интересни подробности за фотосесията. „Работих отново с моите стилисти – Маури и Вили. Гримьорка е Аделина Цанева. Има интересни визии, снимах с две мъжки перуки. Едната е стил Англия, по-скоро от 70-те, малко се върнах в друга епоха, но мисля, че ми отива тази визия.", разкри още изпълнителят на „Веднъж да се разпиша” в ефир на радио Сигнал плюс.

Интересно е и това, че в част от кадрите присъства и приятелка на певеца, която позира без дрехи. „Всичко обаче е много естетически издържано и премерено. Няма и следа от пошлост.”, обяснява Ерик.
Талантливият певец признава, че е много доволен от фотосесията и няма търпение да я покаже. Очаква се албумът му да се появи на музикалния пазар до няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !