Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

“Отчаяната съпруга” Даниела катастрофира

отпечатай новината

19.05.2010 09:20 | Видян 8718 пъти

“Отчаяната съпруга” Даниела катастрофира

“Даниела, жената на Андрей от “Шоуто на Иван и Андрей”, катастрофира тежко. Двамата се скарали, тя натоварила багажа си на колата и отпрашила към Сърбия, блъснала се с автомобила, закарали я в “Пирогов”, а после тя отишла при майката на мъжа си, защото на него не му говори”, раздиплиха “сензация” светски клюкари.

“От всичко казано вярно е само, че Даниела е катастрофирала, но, слава Богу, леко”, поясни водещият Андрей и добави с типичното си чувство за хумор: “Това е силно украсена глупост.”

"Ще разочаровам клюкарите, че жена ми наистина тръгна към Сърбия, ама не сме се карали. Трябваше нещо да помогне на майка си и сестра си и замина. Тя поначало си ходи на две-три седмици. След границата, някъде към Димитровград, колата й занесла и тя я ударила. Повече уплаха и ламарини, отколкото нещо сериозно. Веднага ми се обади и аз отидох да я взема.

Прегледаха я в Димитровград, казаха, че й няма нищо. Но аз я закарах в “Пирогов” да се уверя, че всичко й е наред. А там я прегледа майка ми Илияна, която работи в Института за спешна помощ. Естествено, че на нея ще поверя жена си. Единственото пострадало нещо в цялата история е колата, която вече е на сервиз”, сподели пред в. "Труд" Андрей Арнаудов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !