Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Flo Rida: ЛиЛана е най- яката европейска ”dime piece”

отпечатай новината

10.05.2010 14:30 | Видян 7909 пъти

Flo Rida: ЛиЛана е най- яката европейска ”dime piece”

До дни в музикалния ефир ще се завърти новото парче на ЛиЛана в неочаквано добра комбинация с обявения за най-сексапилен мъж в Америка, според списание People, рап изпълнител Flo Rida. Премиерата на новия сингъл „Out My Video” е днес, 10 май във vbox7.com.
Песента е дело на платинения продуцент Toxic. Текстът е на Melza Jordan, ЛиЛана и Flo Rida.

Видеото към „Out My Video” се засне на два континента. По време на снимките на клипа в Маями, американският топ изпълнител даде интервю, в което споделя горещи подробности около съвместното им парче. В интервюто, което съвсем скоро ще бъде излъчено и по българските медии, Flo Rida казва, че ЛиЛана е най- яката европейска мацка. Звездата използва израза „dime piece”, както се казваше и последния сингъл на певицата със Snoop Dogg.

ЛиЛана се запознава с Flo Rida миналата година, покрай R&B звездата Akon, докато записват съвместния си ремикс "On Top". Рапарът чува записаните от нея нови парчета по време на престоя й в САЩ и харесва „Out My Video”, след което  ЛиЛана му предлага да се включи. Flo Rida приема предложението и в края на 2009 г. парчето е вече факт.

Певицата планираше песента с Akon да е следващия й сингъл, който съдейки по реакцията на публиката при представянето му на националното й турне миналата година, даваше заявки за абсолютен хит. Но повлияна от химията между нея и Flo Rida и резултата от съвместната им работа, реши да заложи на „Out My Video”.
ЛиЛана споделя за Flo Rida, че освен изключително атрактивен мъж е и невероятно харизматичен и  положителен  човек. Дали обаче комбинацията между тях ще донесе нов хит на Лилана, зависи само от публиката. 
От своя страна Flo Rida казва, че се надява “Out My Video” да се хареса и на хората в България.
 
Проектът „Out My Video” се осъществи изцяло с подкрепата на NESCAFE 3in1.
 
Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !