Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Софи към Азис: Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?

отпечатай новината

01.05.2010 09:00 | Видян 8219 пъти

Софи към Азис: Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?

Не е учудващо, че темите на разговор между Азис и колежките му почти винаги са чисто женски. Ако не злословят по адрес мъжете или пък когато не се оплакват за любовните си несполуки, Васко и Ко бистрят новите тенденции в модата и козметиката. Понякога даже се случва Кралят на фолка да съветва приятелките си за прически, тоалети, маникюри, педикюри... и тем подобни глезотии. Заради личния си опит той е абсолютно наясно с всяка една разкрасяваща процедура от главата до петите на женското тяло.

СЛАВА научи, че неотдавна Софи Маринова била особено впечатлена от маникюра му и го попитала къде си го е правил. Той веднага й препоръчал салона, в който се сдобил с красивата ноктопластика, но не уточнил за какви пари са му изрисували ноктите. Софи отишла и поискала същия маникюр като неговия.

Певицата, която по принцип не е чак толкова светната с женските екстри и тяхната стойност, защото е над нещата, останала втрещена от цената, която струвала новата й временна придобивка – цели 80 лева! Тя се обадила на Азис и се развикала: „Василке, гръм да те убие, какъв е тоя маникюр за 80 лева?“ А той й обяснил, че е скъп, защото имал кристали Сваровски. Софка, която цени парите, защото както неведнъж сме писали издържа няколко семейства, съвсем не се впечатлила нито от кристали, нито от нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !