Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Крум гледа филми с ужаси

отпечатай новината

28.04.2010 14:00 | Видян 10828 пъти | Гласували 1

Крум гледа филми с ужаси

Този уикенд гост в Нарисувай се е Крум. Звездата на Ара мюзик застава с четка и бои пред зрителите на Фен ТВ и разказва любопитни истории за себе си.
Крум признава, че любимият му филм е Предизвестена смърт и, че именно ужасите го карат да сяда пред телевизора. Любопитството към този жанр датира от детските години, след като баща му спретва номер и го оставя на тъмно цяла нощ.
Освен познатите хитове до момента, изпълнителят представя и нова песен – този път в дует с македонската певица Саня Гьошевска. Двамата се запознават по време на фестивала Охрид фест. „В началото ми се стори освен красива, и много разкрепостена. Докато бяхме на вечеря, постоянно пред всички повтаряше, че иска да се чукаме, а по-късно разбрах, че на македонски това означава наздравица“, допълва Крум.
Зрителите ще разберат и защо видеоклипът на песента с Миро В едно огледало е изнервил Крум. Подробности ще има и за Нищо не знаеш - дуетът с Емануела, който ще се бори за Песен на Балканите на Първите  балкански музикални награди на 16 май.
Тези и още много истории от Крум ще бъдат в ефира на Фен ТВ тази събота и неделя от 16.30 часа.

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !