Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Последният кастинг на „Агресия” продължи 2 дни в Пловдив

отпечатай новината

19.04.2010 17:30 | Видян 5808 пъти

Последният кастинг на „Агресия” продължи 2 дни в Пловдив

Шоурумът на „Агресия Груп” в град Пловдив на 17ти април 2010 г,  за няколко часа се превърна в арена на страсти и размисли, по време на провеждането на последния, четвърти Кастинг за Лице на модната къща.

Изненадващо, за втория по големина град в България, се явиха общо 14 кандидати, което ни най-малко не притесни журито, председателствано от г-жа Мая Асенова-мениджърката на „Агресия”. Най-активен в преценката си беше г-н Евгени Минчев, който с видимо приповдигнато настроение, навакса липсата си от предишния кастинг в Русе и с нескрит интерес коментираше участниците. Дори обеща да предостави новото си „Мазерати” за фотосесия с избрания кандидат.

По традиция, останалата част на уважаемото жури /Деси Еленкова- „Еврохолд България” и „Стар Моторс”-официален вносител на „Мазда”, Симона Първанова-предаването „Лабиринт” по телевизия „Планета”, Ива Кунчева-предаването „Жълтини” по Канал 3, Инес Павлова- „Дарик Радио”,  Таня Мил – дизайнер, Боряна Димитрова-вестник „Труд”, Камелия Севова- издателска къща „Марица” и др. /, номинира 7 финалиста и един Победител за град Пловдив, които след допълнителна селекция, ще бъдат поканени да вземат участие във Финала за избор на Лице, на 28ми април, от 19.30 часа в клуб „Night Flight” в Столицата.

Преди окончателното решение на журито избраните младежи бяха облечени в костюми от последните колекции на „Карло Каддео” и  „Поло Ралф Лоурън”, за да може то да направи заключителния си избор. Това бе прецедент за цялата кампания на модната къща, тъй като журито бе изключително затруднено при излъчването на победителя.

За победител в Кастинга за Лице на Модна къща „Агресия” за Пловдив бе определен кикбоксьора- Борислав Дочев, следван по петите с разлика от една точка от футболиста на Локомотив Пловдив Ерол Садъков, които закъсня, защото тренировката му продължила по-дълго от очакваното.

Официалният фотограф на „Агресия”- Цветомир Цветанов, набеляза трима от кандидатите и в неделния, слънчев, пловдивски ден, засне с тях фотосесия на едно от тепетата в града. Така последния за тази година кастинг на Агресия за младежи, продължи почти два дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !