Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Да помогнем на Миро от Мери Бойс Бенд

отпечатай новината

16.04.2010 12:20 | Видян 6024 пъти

Да помогнем на Миро от Мери Бойс Бенд

Китаристът на група Мери Бойс Бенд Мирослав Мутафчиев е болен от Остра Миелоидна Левкемия. Тази страшна диагноза му бе поставена преди година и половина. Оттогава Миро мина през шест химиотерапии.
Всичко изглеждаше добре. Лечението се провеждаше в България - в МБАЛ „Александровска" в клиниката по хематология при доцент Хаджиев. През цялото време Миро бе консултиран и във Франция от професор Варе и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък.
Те намаляваха и стигнаха почти до нула. Професор Варе обаче държеше, при намиране на 100% съвместим донор, да се направи алогенна трансплантация, за да се избегне евентуален рецидив. Такъв, за съжаление, не се намери.
Въпреки усилията на семейството и групата да съберат необходимите средства, времето за извършването на тази дейност е ограничено, тъй като наскоро се разбира, че Миро е получил рецидив на болестта си в централната нервна система и бива приет по спешност за лечение в клиника във Франция. За лечението му там са необходими 100 000 евро.
"Днес имаме нужда от вашата помощ, защото не можем да се справим сами. Признавам го и ме е страх, че сте се уморили от вълната "Зов за помощ", която ви залива, но нямам време, а страшно много искам да спася човека, когото обичам. Знаете, че за мен любовта винаги е била движещата сила и вярвам, че и днес ще ни помогне. Затова, моля ви, молете се с мен Бог да пощади Мирослав, да му даде вяра и сили, и да го излекува!", обърна се съпругата му Мария Мутафчиева към всички.

Ако искате да помогнете можете да го направите на с;едните сметки:
Мария Илиева Мутафчиева
Първа инвестиционна банка
клон „Народен театър", ул. „Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !