Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лили Иванова се уплаши от изпит по солфеж

отпечатай новината

16.04.2010 11:45 | Видян 7346 пъти

Лили Иванова се уплаши от изпит по солфеж

Естрадната прима Лили Иванова, която съди Митко Щерев за клевета, се уплаши от изпит по солфеж.
Композиторът внесъл молба в съда, с която искал Иванова да бъде препитана по нотни партитури. Той стигнал до това решение, тъй като Лили искала да й бъдат платени 2000 лв. заради твърдения в статия на Щерев, че тя не познава ноти. Софийският районен съд обаче не уважи молбата му, тъй като певицата твърдо отказвала да бъде изпитвана.
По думите й това щяло да я дискредитира още повече. Защитниците на естрадната прима от своя страна пък бяха обидени на журналистите. Те помолиха съда да предупреди репортерите да не записват с телефоните си или диктофоните в залата. Облечените в скъпи черни костюми адвокати бяха силно озадачени от факта, че в статии след предишното заседание имало цитирани по няколко изречения, казани по време на делото.
В тях те съзрели използването на специална техника за запис. Това наложи съдийката да бди като пъдар над събралите се журналисти. След няколко отправени предупреждения тя започна да прибира и телефоните на присъстващите.
Към 18 часа вчера Софийският районен съд призна за невинен композитора Митко Щерев по внесения от Лили Иванова иск да й изплати 10 000 лв. заради клевета. Решението на съда може да бъде обжалвано пред Софийския градски съд в 15-дневен срок. След заседанието Митко Щерев бе видимо доволен от решението на съда. Адвокатите на естрадната прима обаче се зарекоха, че ще обжалват.

Източник: в-к Монитор

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !