Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

"Горещо" ще сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете

отпечатай новината

08.04.2010 17:15 | Видян 17919 пъти

Първият в българския ефир телевизионен таблоид „Горещо” навърши шест години. Рожденият ден на предаването беше отбелязан с парти на 28 март в столичния клуб „Black Label”, а водещата на предаването Венета Райкова-Георгиева отново посрещаше гостите с микрофон в ръка. Събитието уважиха много от гостите, сядали на горещия стол и приятели на предаването. Тази година партито на „Горещо” имаше и кауза – да сбъдне най-съкровената мечта на едно българско семейство да има дете! Гостите показаха своята съпричастност към идеята като вместо подаръци и цветя, дариха стойността им за каузата. В следващите издания на „Горещо” зрителите ще имат възможност да се запознаят със семейството и ще могат да проследят целия процес.

Да поздравят водещата лично дойдоха проф. Юлиан Вучков, журналистките Кристина Патрашкова и Маргарита Михнева, Дим Дуков, Жорж Ганчев със съпругата си, астроложката Оксана, Астор, Тони Стораро, ТВ водещата Никол, Елвира Георгиева със съпруга си д-р Николай Георгиев, Боян Расате, футболната съпруга Елена Тодорова и много други. Въпреки доста напредналата си бременност Биляна Йотовска също уважи събитието заедно с половинката си Митко Димитров.

Приятната атмосфера накара много от присъстващите да коменират пред камерите на „Горещо” новините и слуховете за себе си. Кралицата на стрелкините-амазонки и ТВ водеща Диана Любенова споделя емоциите от участието й в „Конан Варварина” и раздялата с предаването „На кафе”.

Бизнесменът Христо Сираков признава, че с Ирен Онтева са успели да постигнат разбирателство след участието му в „Горещо” и в момента двамата са в прекрасни отношения.

„Аз викам на Кирчо – сто процента ще ме пита дали сме се разделили с Кубрат!” – признава фолк дивата Андреа и разкрива истината за отношенията си с известния боксьор.

Тризначките Вяра, Надежда и Любов разкриват защо вече не са еднаква визия: „Решихме, защото един твой приятел – Мартин Карбовски – каза, че ако върже три кучета, ще изглеждат по същия начин като нас. Взехме да се обличаме различно – различни визии и коси – и има по-голям интерес! Вече това ни е новият ПР!”
Лили от Биг Брадър 3 споделя, че вече втори семестър учи магистратура по актьорско майсторство в София.
Денис Ризов коментира каква е вероятността да стане колега на Венета Райкова, след като във Фейсбук се появи група, която иска той да стане ТВ водещ.

Исландската кралица Асдис Ран споделя, че в момента пише книга и продуцира първата си песен и разкрива дали наистина се развежда със съпруга си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !