Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Отличен 6 за „Любовни музикални награди 2009”

отпечатай новината

01.04.2010 17:30 | Видян 19983 пъти | Гласували 2

Отличен 6 за „Любовни музикални награди 2009”

Блясък, сексапил, планове за брак и много награди обсипаха луксозното заведение „Night Flight” по време на церемонията по връчването на „Любовни музикални награди 2009”. На 31 март в популярния столичен клуб радио „Романтика” за трета поредна година отличи най-любовните песни и изпълнители. Победителите в отделните категории бяха избрани от любовно жури в състав от 50 влюбени двойки, слушатели на радиото.

Церемонията, която се излъчваше на живо в ефира на радио Романтика се осъществи с подкрепата на бонбонена фабрика Алпи и бонбоните Екстри Витаминс, които допълнително подсладиха горещата атмосфера в заведението. И там, където има сладка любов, има и страст – победител в най-провокативната категория „Песен за секс на 2009-та година” стана Галена с хита „За последно”. Песента „Не знаеш” на Мария беше отличена с приза „Вечна балада”, а в категорията „Любимец на слушателите за 2009-та година” спечели предизвикателната Андреа. За „Любовна дуетна песен на 2009-та година” любовното жури избра „Нищо не знаеш” на чаровните Емануела и Крум. Наградата за „Любовна компилация  на 2009-та година” бе връчена на Теодора за албума й „Мой късмет”. Прекрасната певица не успя да скрие щастието си, когато водещият на вечерта Димитър Геновски подробно я разпита за новината около годежа й с Ненчо Касъмов. Тони Стораро от своя страна обяви, че ще стане кум на влюбената двойка.

С приза „Любовна песен на 2009-та година” беше отличена „Можеш ли да ме обичаш” на Глория. Още преди да бъде обявен победителят в категория „Изпълнител номер 1 на любовни песни за 2009-а година”, публиката единодушно предсказа победата на Тони Стораро. Изпълнителите от всички музикални компании искрено се радваха на успеха на „човека глас” и танцуваха на сцената, докато победителят изпълняваше хита „Отличен 6 ”. За „Изпълнителка номер 1 на любовни песни за 2009-та година” журито избра ослепителната Преслава, която също се радваше на сърдечна колегиална подкрепа на сцената. Тази година за първи път беше връчена една изключително важна награда. С приза „Изпълнител на десетилетието” радио Романтика отличи цялостното творчество на Слави Трифонов през изминалите десет години. На сцената се качи Евгени Димитров, който благодари от името на победителя и подчерта приноса на радио Романтика в българската музика.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !