Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка Димитрова продължава с операциите

отпечатай новината

30.03.2010 15:30 | Видян 10786 пъти

Златка Димитрова продължава с операциите

След 840-кубиковия бюст, с който се сдоби плеймейтката Златка Димитрова, до месец тя ще допълни тунинг програмата си с ботокс и хиалуронова киселина в устните.
Предстоящите интервенции отново ще бъдат извършени от д-р Ангел Енчев. Вижте какво разказа той и самата Златка за операцията пред ArenaBeauty.
"Сега гръдната ми обиколка е 108 сантиметра, а преди операцията беше 92!", споделя Златка.
"В началото като казах на приятеля ми Благой, че ще си слагам силикон, той беше против, тъй като всички писаха, че съм единствената естествена плеймейтка. Но за мен силиконът не променя човека - той е украшение, инвестиция. Сега Благой ми се радва много, харесва го", продължава тя.
Златка Димитрова стана "Мис Симетрия" на конкурса за Playmate на 2009-а и спечели награда -  ваучер за 10 хиляди лева от д-р Ангел Енчев.
Тя пожела  да си го осребри чрез интервенция за уголемяване на бюста, поставяне на ботокс и хиалуронова киселина. Златка вече увеличи гърдите си с общо 840 кубика силикон и така се превърна в една от най-надарените родни знаменитости.
"Първите два дни нямах възможност да си видя новия бюст. На третия ден свалиха бинта и се почувствах много странно - натежаха ми гърдите, защото това са 840 кубика, почти килограм. Но много си ги харесах - много са хубави!" не крие радостта си тъмнокосата красавица.
Цялата статия както и специално интервю на Златка Димитрова можете да видите на адрес www.arenabeauty.com.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !