Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Предлагат на Устата да става министър!

отпечатай новината

24.03.2010 10:00 | Видян 5394 пъти

Предлагат на Устата да става министър!

На 1 март Устата обяви, че възнамерява до края на 2010-та да пусне собствена facebook-игра, за радост на своите фенове в най-популярната социална мрежа. По този повод, от няколко седмици екипът на ексцентричната звезда отсява най-интересните предложения в националния конкурс за сценарий на играта, в която по условие Устата ще бъде главен герой. Наред с всички забавни и оригинални идеи, участник в конкурса, живеещ в Испания, предлага героят на Устата да стане министър!
Десетки предложения и щури идеи заваляха след старта на националния конкурс за сценарий на новата facebook-игра, вдъхновена от Устата. Млади и ентусиазирани хора от цялата страна изпращат своите идеи до изпълнителя и искат да го видят в образите на готвач, футболист, автомонтьор, пилот от Формула 1, дори спортист в дисциплината овчарски скок, който се състезава на Олимпиади и печели медали. Фенка на Устата пък предлага героят му да е тамагоче, за което ще се полагат специални грижи – хранене, избор на тоалети и промяна на стайлинг, както и обзавеждане на домът му. Оригиналните идеи на спират до тук – наред с предложенията за надпяване и надиграване в танци с известни личности като Мишо Шамара, Преслава и Слави Трифонов, пристигат сценарии, в които авторите описват героя на Устата като крал, водещ битки със съседни кралства.Уникален сценарий пристигна чак от Испания, в който фен на звездата предлага Устата да влезе в ролята на министър, който да се заеме с осъществяването на реформи в даден сектор. Самият играч пък ще избира сам в кое министерство да се развива действието.
Националният конкурс за сценарий на новата facebook-игра с главен герой Устата продължава до 15 април 2010. Своите сценарии и информация за себе си (име, години, адрес, телефон за контакт), изпращайте на e-mail: game@ustata.bg. Подробните условия за участие в конкурса са публикувани на официалната фен-страница на Устата във Facebook – Ustata (official).
 Най-оригиналните сценарии ще бъдат селектирани, а техните автори поканени на лично интервю с Устата и екипа, разработващ играта. Награден фонд от 5000 лв. ще бъде разпределен между най-добрите предложения. Победителят ще грабне награда от 2000 лв. и възможността да продължи разработването на сюжета на facebook-играта и за в бъдеще.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !