Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нелина празнува до зори

отпечатай новината

11.03.2010 13:40 | Видян 11248 пъти | Гласували 1

Нелина празнува до зори

В тесен приятелски кръг посрещна рождения си ден една от най-известните наши фолк певици. Нелина покани гостите си в БИАД.

„Не съм се колебала къде да отпразнувам този специален ден за мен, за да мога истински да се отпусна и да се забавлявам с приятели.” По време на партито Нелина не спря да танцува. Цяла нощ оркестърът  поздравяваше рожденичката с любимите й песни.  Изпълнителката на станалия преди време хит „Бял мерцедес” сподели, че не се притеснява от годините, напротив чувства се щастлива, защото е намерила своя път в живота.

Нелина  разказва, че най-ценният подарък за нея е сина й  Кристиян. Певицата особено държи на вниманието и  уважението на близките си хора. През годините тя е получавала много подаръци, някои от тях  доста ексцентрични и неподходящи. Наскоро заклет нейн фен й изпратил скъпо дантелено бельо, което тя отказала да приеме. Връщала е и един мерцедес А класа. С този скъп подарък бившият й приятел решил да закрепи връзката им.„Не го приех, защото не струвам колкото една кола.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !