Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Маги Желязкова става звезден репортер

отпечатай новината

01.03.2010 17:15 | Видян 9194 пъти | Гласували 1

Маги Желязкова става звезден репортер

Маги Желязкова, позната от ефира на „Нова телевизия" и от риалити шоуто „ВИП брадър 2", се впуска в ролята на звезден репортер.  Нейните журналистически попадения ще гледаме в първата седмица на март, в централната емисия „Календар", където красавицата ще разпитва психолога Захарина Савова. Темите, които ще бъдат засегнати са:

Тема 1 - Бездомните кучета

С 1000 се е увеличила популацията им в София само за 10 месеца, заявиха за предаването от Столична община. Така официалният брой на безстопанствените животни достига 10 хиляди.

Тема 2 - Да не платиш в брой...

Да платиш сметката си в магазин с дебитна или кредитна карта е нещо обичайно в развитите страни, но все още ново за България. Въпреки това, с 83 процента са скочили у нас разплащанията с дебитни карти само за миналата година. Дали това е начинът, по който ще стават повечето плащания занапред?

Тема 3 - Забранени храни

Обикновено вредните храни са най-съблазнителни за децата. Как да ги откажем от тях без да им забраняваме, защото както е казал народа „Забраненият плод е най-сладък". Практиката показва, че колкото повече им ги забраняваме, толкова повече ги купуват. И толкова по-вкусни им се струват.

Тема 4 - Жени на високи токчета...

Всяка уважаваща себе си жена има в гардероба си поне един чифт обувки с убийствено високи токове. Те остават запазена марка и за всяко светско събитие. Едва ли има и мъж, който да не бъде запленен от вида на красиви крака, повдигнати с 15-сантиметров ток. В опитите си да сме красиви обаче често пренебрегваме опасностите, до които може да доведе красивата стойка...

Тема 5 - Да намериш половинка...

Британски математик изчисли, че шансовете човек да срещне своята истинска половинка е 1 на 285 хиляди. Какъв е шансът да намерим точно този един и какво става, ако не успеем? Може ли да се каже, че има някой, който е предопределен за нас?

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !