Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Божидара Бакалова: Край на любовните авантюри с мъже и жени!

отпечатай новината

24.02.2010 15:15 | Видян 13818 пъти | Гласували 1

Божидара Бакалова: Край на любовните авантюри с мъже и жени!

Дизайнерката Божидара Бакалова е решила повече да не се появява на шумни места и да не дава интервюта. "Преследвам свои собствени мечти, които не са свързани с изявите във вестници.Понякога да замълчиш е по-добре, отколкото да отговориш на всички, които плюят върху теб. Силна личност съм, затова е време да се оттегля, ако искам да запазя поне част от нормалния си живот", категорична е сестрата близначка на една от най-известните ни манекенки - Ивайла Бакалова.

След участието си във "ВИП брадър" двете не си говорили повече от 3 месеца, но вече са се сдобрили и отново са неразделни. Отдавна не поддържат никакви връзки с баща си и никога няма да забравят, че майка им искала да ги продаде в чужбина като били малки, пише БЛИЦ.

Напоследък Божидара си има неприятности и в интимен план. Затова е решила повече да не контактува нито със скандалната Зара, нито с певицата Люси Дяковска, нито с някоя си топадвокатка, които я бяха оплели в лесбоистории. Край и на любовните авантюри с мъже и жени! Хвърля в кошчето всички покани за шумни купони и партита и се кълне, че вече е приключила със светския живот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !