Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Звездният The Cotton Club организира конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”

отпечатай новината

15.02.2010 16:15 | Видян 7382 пъти

Звездният The Cotton Club организира конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”

8 момичета ще се преборят за титлата “Miss Cotton Club 2010 - февруари” в сряда вечер /17.02/. Организатор на конкурса за красота e хитовото нощно заведение The Cotton Club в Студентски град.Конкурсът ще се провежда всеки месец, а още с първото си издание, домакините обещават да впрегнат усилията си в търсене на най-красивите  момичета в София.С тази престижна надпревара, организаторите ще дадат възможност на всяко от тях да стартира модната си кариера от сцената на The Cotton Club.

Лицето на  екстремното предаване “Страх” и City TV - актьорът Наско Михайлов, ще е водещ на първия конкурс за красота “Miss Cotton Club 2010”.Кандидатките за короната ще дефилират в два кръга пред звездно жури, a победителката и нейните подгласнички ще получат множество подаръци и голяма парична награда от луксозното заведение.За огнената атмосфера в клуба ще се погрижат горещите момичета от балет “New Ex”. Първото издание на конкурса за красота “Miss Cotton Club – февруари”, се организира с любезното съдействие на модна агенция FH1.

Конкурсът "Miss Cotton Club-февруари" ще се проведе на 17.02.2010 г. от 23.00 часа. Станете част от най-грандиозното парти на нощна София. Естествено мястото е The Cotton Club - Зимен дворец, Студентски град.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !