Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Никола Стойнов е новия водещ в „Здравей, България”

отпечатай новината

12.02.2010 14:15 | Видян 7260 пъти

Никола Стойнов е новия водещ в „Здравей, България”

Никола Стойнов (Коко) ще партнира на Лора Крумова в „Здравей, България”. Новият водещ е познат на зрителите от минутите за спорт в сутрешния блок на „Нова телевизия”.

От 15 февруари предаването ще започва 15 минути по-рано от обичайното, в 6:45 ч., и ще завършва в 9:15 ч. Промяната се налага, заради активната част от аудиторията, която според проучванията одобрява тази промяна. Тематичен преглед на печата, новини, информация за времето и музика ще има в първите минути на „Здравей, България”.

Между 7:30 и 7:40 ч. ще върви т.нар. репортерски сериал, който всеки ден, в продължение на една седмица, ще проследява развитието на една тема от различни гледни точки.
Всеки петък ще има „Закуска за шампиони”. Рубриката, в която ще се коментират различни теми от политиката, икономиката и социалната сфера, ще се води от Диана Найденова. Тя също ще има партньор, който ще бъде обявен следващата седмица.
Като цяло, предаването ще залага на повече репортажи, живи връзки и видео материали, а по време на целия сутрешен блок зрителят ще може да влезе в час с акцента от темата в момента, и то само с един поглед. Това ще става възможно с помощта на т.нар. информационни табели, които ще се появяват на екрана.
„Здравей, България” ще подеме и различни чисто информационни кампании с повече новини и коментари за значими събития – като наградите „Оскар”, Олимпийски игри и др.
След 8:30 ч. ще започва по-леката част от предаването, където ще се представят теми, интересни за най-широк кръг от зрителите.
„Здравей, България” ще продължи да се развива и променя спрямо желанията и очакванията на зрителите”, каза програмният директор на „Нова телевизия” Олга Лозанова. Новият продуцент на предаването е Асен Григоров, който има богат телевизионен опит.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !