Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Теодора и Тони Стораро изненадаха Иван и Андрей

отпечатай новината

10.02.2010 17:45 | Видян 8894 пъти | Гласували 1

Теодора и Тони Стораро изненадаха Иван и Андрей

Теодора и Тони Стораро, които бяха на гости в „Шоуто на Иван и Андрей” по Нова ТВ вчера изненадаха водещите и зрителите с уникално изпълнение на живо.
Звездите на Diapason Records гостуваха на шоумените, за да промотират най-новата си дуетна  песен „Пак те искам”, както и видеото към нея. Разговорът с водещите, изпълнен със закачки и искрен смях, зареди с настроение изпълнителите до такава степен, че те решиха да излязат от предварителния сценарий и да направят по едно импровизирано живо изпълнение. Нещо повече! Примата на Diapason Records и Човекът-глас отново се изявиха в дует, но по-интересното беше, че Тони Стораро се представи като инструменталист. Всички затаиха дъх, когато певецът на „Отличен 6” грабна своята мелодика и започна да свири, а Теодора да изпълнява странджанска народна песен. С това напълно заслужено предизвикаха възхищението на гостите в студиото и тв зрителите. За радост на феновете Тони Стораро заби на живо и популярна гръцка песен, с която обра овациите на всички.
След импровизираните лайв изпълнения Иван и Андрей възкликнаха в един глас „Вие сте просто великолепни!”, което си беше самата истина.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !