Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Борис Дали – отново пръв в сърцата на дамите

отпечатай новината

01.02.2010 09:00 | Видян 7126 пъти | Гласували 1

Борис Дали – отново пръв в сърцата на дамите

След емоционалните купони от началото на 2010-та с фолк-дивите Кали и Таня Боева, щафетата на сцената на звездния The Cotton Club в София поема Борис Дали.
На 3 февруари (сряда), изпълнителят ще бъде звездата на вечерта, която ще пее за всички посетители на заведението. Обявеният за най-чаровен попфолк изпълнител и този път обещава истинска фиеста до зори. Борис Дали отново ще е в центъра на купона, обграден от стотиците си фенки, които още помнят партито, в което звездата пя на ушенце на една от дамите в The Cotton Club. Феновете очакват с нетърпение да чуят на живо най-новите хитове на изпълнителя – мелодичната балада “Сделка с тъгата” и “Хищница”, но Борис Дали няма да пропусне и мегахитовете “Пиян”, както и дуетните му парчета с Преслава “Бързо ли говоря” и “Първи в сърцето” и др.
Съвсем скоро  се  очаква  да се  появи  и купонджийското парче на новото трио Борис Дали, Константин и Илиян, а с него ще ги очакваме и на сцената на The Cotton Club, за да го представят пред многобройните си фенове, клиенти на тузарското заведение.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !