Азис и Галена пак го направиха

Страстите между Азис и Галена стават все по-горещи и...

Ето къде е Драго Чая

След изненадващата рокада в БНТ, при която Мира Добрева...

Софи Маринова и Дачо - заедно

отпечатай новината

22.01.2010 09:20 | Видян 7025 пъти | Гласували 1

Софи Маринова и Дачо - заедно

Софи Маринова и Дачо отново са заедно! Вече не е актуална в живота на Софи Маринова песента "Боледувам". Двамата са се събрали преди два-три дни. Това съобщи самата певица в "6+" - обедния блок на радио "Сигнал плюс", съобщи http://signal.bg/. Ето какво точно каза тя:

"Както казва дядото на Дачо: "Дачо се наскача" и си дойде вече. Поживя си 4 месеца и сега сме си отново заедно. Нали знаеш колко много го обичам. Решихме да опитаме от начало. Мисля, че два дена, три вече сме заедно. Ние с Дачо се познаваме, както казва Азис: "До болка", но сега се радваме един на друг и само се прегръщаме, целуваме. Все едно сме започнали от начало".

На шега певицата каза: "Той Дачо викаше: "Айде още малко да се направя на мъж", ама аз му казах: "Още малко ако беше поживял щеше да изгориш. Щях да си хвана друго гадженце".

Софи Маринова ще направи и нова песен, защото, както казва самата тя, вече се е "излекувала". "Днес ще ходя да репетирам песента. Да видя текста, музиката - дали са хубави или трябва да сменям нещо. Мисля до 15-20 дена ще я имате" - каза Софи. Парчето ще се сдобие и с видеоклип.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !