Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Галена снима в огромна чаша

отпечатай новината

20.01.2010 14:20 | Видян 10006 пъти

Галена снима в огромна чаша

В истински филмов маратон попадна Галена в края на миналата седмица, по време на финалните снимки за най-новото си видео. Горещите сцени пред камерата контрастираха с ниските температури навън, но това даде допълнителен стимул на екипа да работи по-организирано и бързо. Видеото, което Галена засне е към песента “На две големи”, а песента вече се очертава като следващия голям хит на звездата на “Планета”, съобщиха от медиата. Премиерата на парчето бе в Новогодишната нощ, в празничната програма на телевизията, а феновете веднага показаха своите предпочитания към него.
Във видеоклипа певицата сменя 7 визии, дело на стилиста Добромир Киряков, с когото работи за трети път. Галена е впечатлена от всичките си превъплъщения, но най-големи емоции й донесоха сцените в “огромната чаша”. Режисьорът Николай Нанков реши да сложи певицата в огромна чаша, а това наложи Галена да преодолее страха си към високото, за да станат снимките наистина добри и запомнящи се.
Екипът обещава да завърши монтажа на видеото в най-скоро време, за да зарадва с клипа феновете още този месец. Все още не се знае дали Галена ще избере “На две големи” за концерта в НДК през февруари, но със сигурност клипът ще направи впечатление на зрителите.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !