Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Баби мажоретки напират за шоу

отпечатай новината

18.01.2010 15:15 | Видян 5734 пъти

Баби мажоретки напират за шоу

Кастингите за шоуто "България търси талант" по bTV вече вървят с пълна пара. Магърдич Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян успяха да отсеят част от талантите, които ще демонстрират различни умения и във втория етап от шоуто.

В безспорен кандидат за български талант се превърна 9-годишната Елисавета от Варна.
Малката красавица взриви публиката и остави журито без дъх с изпълнението си на "Вода" на Стунджи и Елица.

Поп певицата, прославила България в конкурса "Евровизия", също беше в залата и сподели, че малката Ели е изключителен талант, който има истински заложби, за да спечели битката на талантите.

Хилда Казасян пък шеговито подхвърли, че Елица трябва да се притеснява, защото малката Елисавета съвсем спокойно може да я замести.

Журито беше смаяно и от 11-годишно момиче, което грабна всички с демонстрацията си с мечове.
Тийнейджърката се занимава с кунг-фу и показа уникални елементи от бойното изкуство.
Аплодисментите на публиката и оценители спечели и 30-годишният Георги Георгиев, който показа различни уникални способности. Талантът от Белоградчик успя да напъха цяла вилица в ухото си, а след това повдигна кухненска маса с помощта на зъбите си.

Сред фаворитите на публиката се оказа и трупата на бабите мажоретки, които успяха да впечатлят екипа на шоуто още по време на предварителните прослушвания преди месец.
По време на кастинга не липсваха и комични изпълнения.

Сред тях беше това на Динка Бушняшка. Шейсет и осем годишната дизайнерка излезе на сцената с лента "Мисис Дизайнер 2009", след което показа част от своята последна модна колекция. Надписът върху фланелката й обаче предизвика бурни емоции сред публиката и журито. Друг кандидат пък демонстрира талант за най-фалшиво пеене.

Той заложи на хит на Азис, а след това реши, че по-голямата му дарба е да имитира една от преподавателките в си в училище.
Кастингите продължават утре и на 20 януари в комплекс "Деница" в столичния жк "Младост 3". Всеки, който желае да ги види на живо, е добре дошъл от 13,15 и 17,15 часа

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !