От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Първият хит на 2010 г. отново идва от Румъния

отпечатай новината

11.01.2010 14:00 | Видян 7382 пъти | Гласували 1

Първият хит на 2010 г. отново идва от Румъния

Миналата седмица песента Sexy Love на Residence Deejays feat. Frissco бе второто най-ротирано изпълнение в радио- и тв ефира в България, задминавайки новите хитове на Lady Gaga, Rihanna, Beyonce, Inna и др.

Sexy Love се нарича най-новият румънски хит, който е на път да зарази световната клубна сцена! Песента е успешна колаборация между три млади и талантливи имена на сцената – тандемът диджей-продуцент Residence Deejays (Dj Genesys (Marian Untaru) и Sg Vanyaxx (George Fatu) и вокалите на Friscco (дал гласа си на големия хит от това лято – Privacy на AlexUnder Base).
Песента вече си спечели договор с престижния лейбъл ARMADA (компанията на самия Армин ван Буурен, обявен за Best Label на Trance Awards) и влезе в Топ 10 в румънския еърплей чарт само с радио излъчвания. Почти същия успех парчето постигна и у нас – тази седмица Sexy Love е второто най-въртяно изпълнение в радио- и тв ефира у нас, според официалния еърплей чарт на Nielsen Music Control! В момента песента е и на второ място в класацията за най-сваляни mp3-ки на единствения магазин за легален даунлоуд на музика у нас – www.hitbox.bg Новият румънски хит дебютира и директно на втора позиция в класацията Big 50 на City радио и телевизия.

По този начин Sexy Love даде заявка да бъде един от големите хитове в началото на 2010 г. у нас. Парчето вече се превърна в хит и в други страни от региона – достигна първа позиция в радиокласациите в Гърция, Полша, Турция. В момента успешно тече промоцията на хита и в Португалия, Швеция, Норвегия, Дания, Ирландия, Израел и Египет.
 


 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !