Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кака Лара ще води ”Полет над нощта”

отпечатай новината

08.01.2010 13:45 | Видян 4780 пъти

Кака Лара ще води ”Полет над нощта”

След якия скандал в БНТ заради инцидентния "трансфер" на Станислава Генчева в "Денсинг старс 2" в bTV, сега в ток шоуто се завихри нова интрига.
Хачо Бояджиев, който тогава назначи Евгени Будинов за водещ, го сменя с Кака Лара, пише в. "Стандарт". Мравката от хитовия спектакъл на Сашо Морфов "Хъшове" в Народния не коментира с лошо рокадата.

"Не сме се карали с професора. От предаването си тръгнах аз, защото имам много интересни предложения. Възхищавам се от Хачо, обръщам се към него със Сър", парира негативните клюки Евгени.

Кака Лара останала не по-малко изненадана от новината. "Досега не съм работила с Хачо и малко ме е шубе от него. Той ми каза: Не питам никого, избирам и нареждам", призна новата водеща на нощното предаване.

Другата мълва, която витае във въздуха, е, че има вероятност въобще "Полет над нощта" да бъде спряно. След като БНТ се охарчи за грандиозния концерт на Горан Брегович на площад "Княз Александър Батенберг" в новогодишната нощ, не е ясно за кои предавания ще стигнат парите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !