Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави вдигнал скандал на сестра си

отпечатай новината

07.01.2010 13:40 | Видян 9918 пъти

Слави вдигнал скандал на сестра си

Слави Трифонов вдигнал лют скандал на сестра си Петя, защото дръзнала да покаже в шоуто му клипче отпреди години, в което той върти кючек на сватбата на своя роднина.

Дългия покани майка си и сестра си, за да вдигне рейтинга на предаването си по бТВ точно в момент, в който тръгна конкурентното шоу по Нова телевизия на Иван и Андрей. Двете най-близки роднини на учиндолеца обаче решили да го изненадат, като покажат Слави как Слави денси на селска сватба през далечната 1989 г.

Шоуменът решил да замаже положението, като процедил през зъби, че се женела някаква тяхна съседка. "А-а-а, не е съседка, братовчедка е, от нашия род", изцепила се недосетливата Петя. Хора от екипа дочули как след края на предаването Трифонов крещял като бесен на сестра си как може да го излага по този начин.

Той бил решил да не инструктира предварително семейството си какво точно да говорят, уж за да стане шоуто по-интересно. Те пък взели та го показали на зрителите в ролята на изтупан с кожена вратовръзка селски ерген, пише БЛИЦ.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !