Притежавам ведър, слънчев и сговорчив...

Притежавам ведър, слънчев и сговорчив характер. Не го...

Hermès e нa път дa зaмeни Lоuіѕ...

Meждyнapoднaтa ĸoмпaния Hermès e нa път дa зaдминe...

Звезди помогнаха на децата от Перник

отпечатай новината

23.12.2009 14:20 | Видян 6786 пъти | Гласували 2

Звезди помогнаха на децата от Перник

Ерик, Славена, Анна, Румина, Ина и Валентина пяха благотворително на коледния концерт „За децата на Перник”, който се проведе на 20 декември в зала „Миньор” в град Перник.

Над 20 изпълнители от различни музикални компании се събраха на една сцена за благородната кауза. Всеки от певците на Diapason Records сподели, че е дошъл с желание да подкрепи инициативата, въпреки лошото време, причинено от тежките зимни условия.

Te пяха от сърце за децата на Перник. Ина направи голям жест с появата си на този концерт. Изпълнителката очаква дете, но това не я спря да се забавлява с публиката в залата и да се раздаде напълно на сцената.
„Нито за миг не съм си помисляла да се откажа и да не взема участие в концерта. Благодарна съм на моите колеги, които приеха поканата и дойдоха да подкрепят каузата” – сподели Ина, която също участваше дейно в организацията на събитието.

Тази благородна изява на изпълнителите се оказва сполучлива. За концерта са били продадени 1200 билета, а днес се очакват и последните постъпления от дарители за трите институции в град Перник, които ще бъдат подпомогнати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !