Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сашка изпитва Бойко Борисов по математика

отпечатай новината

14.12.2009 17:00 | Видян 6655 пъти

Сашка изпитва Бойко Борисов по математика

Писмо до премиера Бойко Борисов прати Сашка Васева. Тя изразява възмущението си от подбора на хора от шоубизнеса, на които НАП прави проверки. Фолк певицата пише следното:

"Ако Азис е платил 1000000лв.  за 1г., колко трябва да платят 100 певици от Пайнер със същата доходност – средно около 5000 – 8000лв на участие за период от 1г.

Как така повечето от певиците на Пайнер са на твърда заплата от 300лв. а се возят в коли от по 300000лв (образно казано).

Изводи с реторичен въпрос:

1 извод.  Кои са най-честните данъкоплатци в България (оказаха се циганите) тези които плюем и игнорираме само защото са с различен цвят на кожата. Азис не се срамува от произхода си, а аз се гордея с него, гласът му, таланта му и съжалявам и него и мен, че за да оцеляваме ( той в  различен период, аз в др.) сме се правили на маймуни за да ни забележат  и оценят. Но не сме се правили на велики като Димитровградцкия данъкоплатец, който обяви заплати на певиците си, за да не попадне под реалните данъчни облагания, което е гавра с които мислят в България.

2 извод.  Аз сам част от народа и затова моето мнение е меродавно. Посрещнах с много надежда царя – изпратих го с разочарование. Спомняте ли си митническия скандал с гумите и чадъра, който Сакскуборготцки постави в/у корупцията и митниците. Още тогава предрекох краха на царя, като по-късно разбрах, че той беше поставен до „стената с вързани ръце” с обещанието да му се върнат земите. Така или иначе аз спечелих 4 дела с/у митниците и ги осъдих. Но семейството ми се бе разбито и платих своята цена за това „ Да се боря с/у несправедливостта”. С този пример искам да кажа на моя народ който мн. обичам и затова сам в България, а не в Германия, че трябва да имат смелост да казват изстината и да отстояват позициите си. Защото винаги има НАДЕЖДА.  Надеждата ни е, че Бойко Борисов е различен и ще се вслуша в думите на хората. Виждам, че текат повсеместни данъчни проверки, проверяват касови апарати и какво ли не (не визирам фолка а дребния бизнес в България). Затова казвам: ”Не слагайте г-н Генерал дребния бизнес на тезгяха , не им отнемайте последния залък от устата, за да напълните хазната  (вярно опразнена от др.). Дайте им шанс да поемат въздух и след като създадете средна класа , тогава я облагайте с разумни данъци. Защото това са хората които ви обичат  и ви избраха. Защото на върха е ветровито и крачката м/у „ Алилуя” и „ Разпни го”. Променете статуквото: „ За  милиони няма закони, за кокошка няма прошка” 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !