Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Метрополис разкриха тайната

отпечатай новината

09.12.2009 14:40 | Видян 4479 пъти

Метрополис разкриха тайната

Метрополис издадоха специалната си изненада пазена до последно в тайна за мега проекта си Becksperience Sound Fabrik тази събота - българската гордост от Евровизия достигнала до престижното 5-то място през 2007 – Елица Тодорова. Една от най-успешните ни музикантки на световно ниво прие поканата на Mетрополис да изпълни спиращо дъха дръм - интро минути преди на сцената в 5-та палата на Интер Експо Център София да излезе хедлайнерът на последното голямо парти за 2009-а - Адам Байер.

Шефът на култовия шведски техно лейбъл Drumcode известен с пристрастеността си към перкусиите и мощните дръмове пристига у нас на 12-ти декември с не по-малко известната си колежка Mагда от лейбъла на Ричи Хоутин M_nus, за да ни накарат да настръхнем от мощната канонада от звуци обещана от Стивън и компания за поредния им амбициозен проект, наречен Sound Fabrik. За партито в събота, което за втори път ще се проведе в най-новата изложбена палата N5 на столичния Интер Експо Център (разположена комфортно на Цариградско шосе 147 срещу Метро) организаторите ще използват пълния технически капацитет на Жокер Медия, за да преобразят залата в истинска фабрика за звуци и светлина.

Зa да изпратят подобаващо 13-татa си година в бизнеса гигантите на българската парти индустрия са поръчали не една, а цели две саунд системи. Предната линия на сцената ще е подкрепена с кристалния звук от лидера на пазара за озвучаване на големи зали - златната серия на JBL VerTec Line Arrays. Зашеметяващият чист и мощен звук с ненадминатите си характеристики на покритие на JBL буквално ще отвее посетителите на очертаващото се като най-запомнящо се парти на Метрополис за 2009. ВИП гoстите на Becksperience Sound Fabrik освен, че ще имат втора собствена саунд система този път ще се ширят в два пъти по голяма зона и ще се радват на ключовата и толкова желана от всички гледка зад сцената на диджея от специално повдигнати платформи. Собствен бар и сепарета със сървиз, бърз пропускателен режим с отделен вход са традиционните екстри, които ще глезят ВИП персоните.

Визуализациите на партито, които ще се въртят на авангардните екрани са поверени на eдин от най-добрите eвропейски VJ в момента D-alien. Подиумите на Mетрополис ще са във владение на красивите танцьорки на Невена Воденичарска – топ моделът на агенция Визаж и едно от най-известните лица на родната клубна сцена. От есента заедно с колежката си Биляна Йотовска тя има собствено парти шоу – Тhe Secret Garden, което прави и първата си международна промоция в Цюрих-Швейцария този петък. Божествените тела на дамите ще бъдат облечени от ексцентричното чудо на българската мода – авангардната дизайнерка Мира Бъчварова в дрехи, достойни да влязат в последните клипове, които се въртят по MTV. Към екипа на Невена Воденичарска ще се присъедини и телевизионната звезда – бившата адреналинка от госпoдари на ефира Яна, която отскоро отново се е отдала на танците след като роди първото си дете.

Изброихме ви достатъчно причини, заради които не бива да пропускате това парти, остава да си купите билет и да обуете обувките си за танци, както се пееше в една стара песен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !