Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лили Иванова: И аз живея на лизинг

отпечатай новината

08.12.2009 17:30 | Видян 10850 пъти

Лили Иванова: И аз живея на лизинг

Лили Иванова най-после проговори за това какво мисли по въпроса с данъчните проверки на звездите. В интервю за „Стандарт“ тя споделя: "И аз живея на лизинг, богата съм само с приятелите си".
 „Днешната държава не ми е длъжна с нищо и аз трябва да съм коректна към нея. Но искам да напомня за предишната държава, в която бяха унищожени нашите документи за нормални пари на старини. Някой в момента, някой който не е държавен чиновник, се грижи чрез хората на изкуството да напълни хазната, сякаш това е грижа за моята пенсия.", каза още певицата.

"Някой път си мисля дали ние, певците, да не организираме школа за тези хора, които надничат в канчето на певците, на известните хора, и да започнем едни курсове, да почнат да пеят вместо нас. Да почнат да пеят и да видим дали някой ще влезе в залата и дали някой ще им ръкопляска. И да видим колко ще изкарат - за себе си или за държавата" , споделя възмутена тя.

В интервюто повече от чистосърдечно Лили защитава и чалга звездите: "Дори и за музиката, която не слушам, защото не слушам чалга например, но нямам нищо против момичетата, които пеят и изкарват пари по този начин. Изпява си тя днес 5 песни и получава хонорар. Не получава, без да е пяла. Докато има хора, които без да изработват, получават отнякъде пари."

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !