Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миро води Маги на Евровизия

отпечатай новината

27.11.2009 18:00 | Видян 7676 пъти | Гласували 1

Миро води Маги на Евровизия

Миро ще отведе новата айдълка Маги Джанаварова на Евровизия догодина в Осло, шушука се в музикалните среди. Двамата записаха обща песен и дори заснеха клип към нея. Парчето се казва "Светът е мой".

Тъй като Евровизия ще бъде в Норвегия догодина, българите са решили да атакуват скандинавската публика. Затова те взели местни автори, които да им напишат музиката на песента, пише в. "Телеграф". Уил Симс, Хайки Лиматайнен и Нале Алштед са от най-популярните в региона композитори. Те имат и няколко успешни хита в англоезичния свят, което много впечатлило нашите. Връзката била осъществена лично от Саня Армутлиева, шефката на "Вирджиния рекърдс" и представителка на гиганта "Юнивърсъл мюзик".

Миро, Маги и техните представители упорито отричат, че тази песен ще ходи догодина на Евровизия. Запознати със звездните дела обаче смятат, че "Светът е мой" се очертава като потенциален хит, който има шансове за голям международен пробив. Според столичната клюка имало вариант скандинавското композиторско трио  да напише песен за Невена Цонева, първия мюзик айдъл. Но силите били пренасочени към Маги, след като Невена напусна "Вирджиния рекърдс" със скандална мощ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !