Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Звездно нашествие във facebook

отпечатай новината

20.11.2009 13:40 | Видян 6505 пъти | Гласували 1

Звездно нашествие във facebook

Само една седмица след създаването си фен страницата на музикална компания DIAPASON RECORDS в социалната мрежа facebook може да се похвали с близо хиляда почитатели. От нея, както и от официалния сайт www.diapasonrecords.com, можете да се информирате за всичко най-актуално около артистите на компанията. Предимството на страницата във facebook е, че всеки има възможност да сподели мнението си, да предложи коментар за песните, видеоклиповете и всичко свързано с изпълнителите на компанията.

Разбира се, по-голямата част от феновете са от различни краища на България. Доказателство, че песните и видеоклиповете на DIAPASON RECORDS имат успех не само у нас, но и в чужбина, са почитателите на артистите от другите балкански държави: Гърция, Сърбия, Македония, Турция.

Членове на фен клуба са не само най-ревностните почитатели на попфолка и фолклора, но и самите звезди на компания DIAPASON RECORDS. Регистрираните там профили са реалните и всеки фен на хубавата музика може да се докосне до любимците си Теодора, Тони Стораро, Кондьо, Ерик, Славена, Валентина, Румина, Dillan, Ина, Дения Пенчева и Яна Добрева.

Към фен страницата на DIAPASON RECORDS са се присъединили и други популярни личности от шоубизнеса. Впечатление прави, че не само родни звезди, но и изпълнители от съседна Гърция като Христос Галанос, Кириакос Папаилиас и други са почитатели на песните, продуцирани и издавани от музикалната компания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !