Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Planet Bar de Luxe София празнува рожден ден

отпечатай новината

19.11.2009 11:00 | Видян 8688 пъти

Planet Bar de Luxe София празнува рожден ден

Planet Bar de Luxe София ще отпразнува на 20 ноември  с пищно парти пет страхотни години от съществуването си. В петъчната ноемврийска нощ, за поредния петзвезден купон, гостите на столичния клуб ще бъдат посрещани от изящните балерини на балет „Дива”, които ще изпълняват етюди от класически балет на фона на ретро музика.
На входа на клуба, върху голяма карта на България, всеки от гостите ще може да постави своята визитна картичка върху любимия Planet  в градовете София, Варна, Пловдив и Св.Влас и така да изрази предпочитанията си.
Изненада за собствениците на Planet ще бъде изпълнението на най-сладкия „Happy Bitthday” на една от най-талантливите български певици.
Водеща в празничната вечер ще бъде Диана Любенова, която ще „притиска” с въпроси  атрактивните гости. Модната дизайнерка Албена Александрова, Любо Ганев, Виктория Джумпарова, Киро Скалата, Галя, Румънеца и още много от екстравагантните приятели на Planet няма да бъдат питани за поредната светска клюка около личния им живот, а какво харесват в Planet и какви са техните очаквания за любимия клуб.
Верни на стила си, Planet запазват добрия вкус за лукс и качество и този път, като са поканили ценен приятел за късмет, марка номер едно луксозни телефони в света - Mobiado. И на рожден ден, като на рожден ден няма как без подаръци.  Mobiado подготвят  голяма изненада - 5% отстъпка за всеки решил да направи покупка на мобилен апарат в „голямата” нощ.
Интересното познанство между двата лейбъла Planet и Mobiado, които през последните два месеца трескаво се подготвят за партитата на сезона, създаде  още една обща инициатива. В празничната вечер ще бъде обявен конкурс за приятелите и клиентите на Planet, които в продължение на два месеца ще могат да дават своите бизнес предложения за промяна на облика и забавленията в клуба, а трите най-ексцентрични идеи ще донесат на авторите си награди с петзвездни почивки в Италия, Турция и Гърция. Възможностите на приятелите на Planet да споделят мнения са няколко, но най-бързият и удобен начин е на сайта www.planetclub-bg.com
Победителите в конкурса ще бъдат обявени на специално парти през месец януари 2010 година.
Всичко това и още много изненади  очакват гостите на Planet на фона на електронна цигулка, хаус и ретро.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !