Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Златка ще участва в риалити шоуто "Битката на градовете"

отпечатай новината

18.11.2009 17:30 | Видян 5167 пъти

Златка ще участва в риалити шоуто

"Мис Плеймейт 2009" Златка Димитрова беше избрана от екипа на "Вечерното шоу на Азис" за капитан на отбора от град Бургас. В края на месеца по PRO.BG стартира реалити състезанието "Битката на градовете", в рамките на което четири отбора, представящи най-големите населени места у нас, ще се конкурират по талант, сила, смелост и красота.

20-ти ноември е крайният срок, в който трябва да бъдат селектирани капитаните и на отборите на останалите три града - София, Пловдив и Варна. Лидерите на отборите трябва да са популярни лица, които да са родени или живеят в съответния град. След като бъдат излъчени, те сами ще трябва да сформират своя отбор. Това ще се случи на кастинги в ефира на "Вечерното шоу на Азис".

Записването за играта продължава на сайта на медиата www.probg.bg и на телефон 0884 58 05 63. Търсят се хора с разнородни таланти, защото игрите ще бъдат различни - от вдигане на тежести и надпиване с бира до актьорско майсторство.

До момента продуцентският екип е провел разговори с известни личности от различни сфери на шоубизнеса и политиката, между които DJ Дамян, Павел Чернев, Ан Джи и други.

Изкусителната бургазлийка Златка Димитрова, която стана известна с безупречните си мерки, е първият от четирите капитани в "Битката на градовете". За причината да се съгласи да участва в състезанието, новата половинка на самбиста Благой Иванов споделя:

"Това няма да е нещо ново за мен, участвала съм в подобен формат. Но ще е ново като преживяване и предизвикателство. Привлече ме и възможността за близост с Азис, бих искала да го опозная. Надявам се достойно да представя Бургас".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !