Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Венета Харизанова има сценична треска

отпечатай новината

12.11.2009 10:20 | Видян 8388 пъти

Венета Харизанова има сценична треска

Вчера в „Денят е прекрасен” Васко Мавриков разнищи проблема доколко е полезен флиртът на работното място и къде е границата, която не трябва да пресичаме с колегите, ако държим да запазим работата си, пише dir.bg. Мавриков разказа, че всъщност той и съпругата му са се запознали именно на работа и до ден днешен нямат проблем да се трудят рамо до рамо.

Специалният гост в сряда в студиото беше Венета Харизанова. Флиртът на работното място е забранен за горещата манекенка. Нейният железен принцип не позволява смесването на лични и професионални отношения.

Звездата от Dancing Stars разкри, че колкото и желязна и разкрепостена да изглежда отстрани, тя всъщност има много силна сценична треска, с която се бори преди всяко участие и преди всяка фотосесия. Тя разказа за замаха, с който взима решения и в живота си, както и за сериозните си амбиции в голямото кино.

В личен план Венета се оказва също толкова импулсивна. Решението за семейство се върти в главата на моделката от няколко години, но тя все още не се решава на сериозната крачка. За всичко има време, отсече тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !