Време е да разплетем възела около...

Ще търсим отговори и решения, докато не бъде реализиран...

ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Кобрата бие пред 18 000 души

отпечатай новината

31.10.2009 09:00 | Видян 17120 пъти | Гласували 1

Кобрата бие пред 18 000 души

Грандиозната O2 World Arena в Берлин бе изпълнена до краен предел по време на втория професионален мач на европейския шампион по бокс в свръхтежка категория Кубрат Пулев. Той излезе на ринга уверен и смаза пред погледите на 18 000 фенове турчина Сердар Юзал. Само за протокола, съперникът му има зад гърба си 19, половина от които е печелил.  СЛАВА бе сред малкото българи, отишли да гледат на живо зрелищното шоу. В публиката обаче липсваше най-близкият човек до българския шампион - Андреа. Това обяснява хъса, с който Кобрата срита противника си. Явно много го е било яд, че половинката му я няма. Това е един от малкото мачове на Пулев, които фолкдивата пропуска. Причината Андреа да не “отрази” любимия си е, че имала неотложен ангажимент. Напоследък двамата са доста заети. Докато тя снове напред-назад по участия и записи с румънските си колеги, боксьорът обикаля сам по столичните заведения, разказаха пред СЛАВА очевидци. Световните специалисти оцениха по достойнство поредния успех на Кобрата, който се очертава като един от претендентите за Спортист номер едно на България, и той получи покана за нов професионален ангажимент идния месец. От месец Пулев не е сред аматьорите. Той премина при професионалистите и подписа договор с една от най-големите мениджърски компании в света Зауерланд ивентс, която всъщност организира боя в Берлин.

След нашето подгряващо шоу на сцената излязоха световноизвестните музиканти от легендарната група Скорпиънс. Те забавляваха публиката за основната боксова среща между  любимеца на Берлин крал Артур Абрахам.
Китаристът на бандата изкара уникално соло с химните на Германия в чест на домакина и на Съединените щати в чест на съперника му в главния мач на вечерта Джърмейн Тейлър. Срещата между двамата е част от серията Супер 6 световна боксова класика на промоутърите от Sauerland, в която шестимата най-добри състезатели в категория суперсредна (76,2 кг) ще се бият в уникален турнир.

Срещата започна равностойно, но завърши инфарктно. Буквално 10 секунди преди края на последния 12-и рунд перфектно изчислен удар на Абрахам повали американеца в нокаут. Няколко минути трябваха на Тейлър, за да успее да се окопити. Оказа се, че е поучил кръвоизлив и е на лечение.
След мачовете не само двете суперзвезди, но и нашият Кубрат бяха нападнати за снимки и автографи от феновете.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !