Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Прашки и кокили в клуб „Версай”

отпечатай новината

19.10.2009 10:15 | Видян 6722 пъти

Прашки и кокили в клуб „Версай”

Поредното издание на шоуто „Тотална промяна”, което се случва всяка сряда в столичния клуб „Версай”, събра куп мадами преди рождения ден на заведението, известно като Двореца на удоволствията.

Атлетичните танцьори мистър Ерик и мистър Бруно накараха клиентките да пищят, като надуха мускули на сцената, а след това подариха на всяка дама сладки прашки и я черпиха с шампанско. Сексапилна блондинка получи куп подаръци за смелостта да танцува еротично с двамата: боди с кристали „Сваровски”, еротично бельо, разкрасяващи процедури в дамски клуб и в дентална клиника. 24 часа след това триметрови същества, които се оказаха актьори върху кокили, обикаляха столичните заведения, за да известят всички, че клуб „Версай” навършва една година.

Потресен от гигантския им ръст остана и рапърът Румънеца, когото момчетата с кокили срещнаха на ул. „Оборище”. Сексапилна както винаги, Малина подгря шоуто за рождения ден на клуба, а клиентите опитаха разкошни златни торти с по една свещичка, каквито имаше на всяка маса.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !