Еминем сломи обвинения в сексуално...

Еминем не се свени да разочарова Diddy (Пъф Деди, Пи...

Летище София не чака с автобуси...

"След като си чакал 5 часа на летището във Валенсия...

15 000 лв. от Големия кеш сбъдват мечти

отпечатай новината

18.10.2009 16:00 | Видян 6851 пъти | Гласували 3

15 000 лв. от Големия кеш сбъдват мечти

Пътуване за удоволстивие и ремонт и обзавеждане на дома - това най-често са мечтите, които хората биха сбъднали, ако спечелят ежедневната награда от 15 000 лв. на Големия кеш. Над 2200 души споделиха на сайта slava.bg за какво биха похарчили сумата, която Ники Кънчев дава всеки ден от 17.25 ч. по Нова ТВ.

Най-голям брой от гласувалите мечтаят да пътуват за удоволствие. Не по-малко са практичните, които биха използвали сумата за да запушат пробойните в семейния бюджет и биха върнали заем или неплатени сметки. Ремонтът и обзавеждането също са сред належащите харчове, които веднага биха глътнали 15 000 лв. Не са малко и онези, които биха използвали парите, за да почерпят приятелите си и да поканят Ивана да им пее наживо. Нито един участник обаче не допуска, че със сумата от Големия кеш може да си опита късмета в хазартни игри и да спечели още повече. Някои хора споделят, че вместо да пилеят наградата, биха я вложили в банка, за да трупа лихва.

Гласуването продължава, а 15 000 лв. може да спeчели всеки, който участва във виктоината Големият кеш, и то само като изпрати sms на кратък номер 500 за всички мобилни оператори. Играта продължава да дава и една седмична награда от 30 000 лв, за участника, събрал най-много точки в sms-викторината. Най-активният ще бъде обявен за пореден път утре. Наближава и второто от тритe месечни тегления на 100 000 лв. През тази седмица, освен парични награди, ще бъдат раздадени и 250 мобилни телефона Samsung Star. Печелившите ще бъдат обявени на сайта bigcash.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !