Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Емануела се сдобри с "Ара"

отпечатай новината

16.10.2009 18:00 | Видян 13304 пъти

Емануела се сдобри с

"Ара Мюзик" съобщи за Signal.bg, че договорът на Емануела и музикалната компания продължава, като двете страни са подписали допълнително споразумение.

В интервю за медията певицата каза: "Ще продължим да работим, както работихме и преди. Всичко ще е нормално все едно нищо не е станало. Аз просто имах нужда от време, за да си почина малко. Бях много преуморена, но сега всичко е нормално. Аз не съм имала намерение да работя с никоя друга музикална компания. Не сме правили никакви компромиси от двете страни. Просто се разбрахме като нормални хора, че искаме да продължим да работим заедно и всичко е наред" - твърди Емануела.

"Искам да кажа, че "Ара Мюзик" са хората, с които съм работила, с които съм направила всичките си хитове и те са хората, с които аз ще продължа да работя" - категорична е Емануела.

Новата песен на фолкаджийката може да очакваме скоро. За парчето "Духай", което изтече в интернет, певицата споделя: "Аз песента страшно много я харесвам, но не сме говорили с Виктор дали да заложа точно на нея или да пусна ново парче. Предполагам, че ще пуснем ново."

Вторият музикален албум на певица №1 на "Фен тв" е на дневен ред: "В момента го подготвяме. Имаме планове за реализацията му. В момента имам толкова много идеи, че мога да направя не един, а два албума" - с усмивка заяви Емануела.

За хората, които смятат, че цялата история е един PR, певицата каза: "Няма такова нещо, изобщо никой не е искал да превръща всичко в един PR. Може би не трябваше да се знае за това и нещата щяха да се решат доста по-бързо. Трябваше да си знаем само вътре във фирмата, но сега всичко е наред и аз се чувствам много добре и те също. Все едно нищо не се е случило."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !