Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария Илиева гостува на VIP Dance в петък

отпечатай новината

15.10.2009 13:40 | Видян 8336 пъти

Мария Илиева гостува на VIP Dance в петък

В петък гимнастичките Симона Пейчева и Анета Авакян са подготвили специална изненада на зрителите на VIP Dance, с която ще изразят своя протест срещу обвиненията на Боби Турбото за „гимнастическа мафия” в шоуто.

Засегнати от изказванията, че техните отбори са толерирани от журито, двете дами са подготвили специално съчетание по художествена гимнастика, с което ще отвърнат на удара и ще защитят честта на отбори си.

Симона Пейчева влезе на мястото на Елица, която напусна VIP Dance заради тежка контузия в колената, а Анета Авакян танцува в отбора на Анелия Раленкова и Ники Сотиров.

Този петък се очертават най-оспорваните елиминации във VIP Dance от започването на предаването. Един срещу друг ще бъдат изправени четири отбора, всеки, от които има своите скрити козове.

Отборите на Зара и Милен Цветков и на Николета Лозанова и Нед многократно са доказвали, че са любимци на публиката и така се спасявали от отпадане.

Другите пък два отбора на Райна и Тереза Маринова показват най-сложните и впечатляващи изпълнения на танцувалната арена и за първи път ще се борят за оставане в шоуто.

Кой от четирите отбора ще напусне VIP Dance зависи единствено от зрителския вот, а линиите за гласуване са вече отворени.

Специален гост на петъчното предаване от 20 часа по Нова телевизия ще е чаровната и талантлива българска изпълнителка Мария Илиева.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !