Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Годжи влиза в Dancing Stars 2

отпечатай новината

12.10.2009 15:45 | Видян 9556 пъти

Годжи влиза в Dancing Stars 2

Снощи звездите в Dancing Stars показаха какво могат във валса и тангото. След края на битката Бианка Панова и Светослав Василев оглавиха временното класиране, след като успяха да съберат пълен актив от точки.

Веднага след тях застанаха Краси Радков и Елена Илиева с перфектно изпълнен английски валс. Мадлен Алгафари отново беше на висота и посвети тангото си на Невена Коканова.

В края на класирането този път застанаха красавицата Венета Харизанова и Илиан Чакъров и Кристина Димитрова и Николай Манолов. Двете звезди дадоха всичко от себе си, като танцуваха за пореден път на обезболяващи, но въпреки това журито не се поколеба да вдигне най-ниските оценки.

След като миналата седмица Миодраг Иванов се отказа от танцьорката си заради височината й, снощи Павлина Вълчева и приятелят й Николай Манолов представиха прощален танц, след който русата грация получи нов шанс за участие.

В края на шоуто беше представен и новият й звезден партньор. Това се оказа Георги Милчев-Годжи, който от тази седмица ще се включи в танцовата надпревара.

Преди да си тръгне от Dancing Stars 2 Сонгюл Йоден постави и новата задача на звездите. В третия кръг те ще трябва да се справят с ориенталски танци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !