Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Део ще „пържи” Милко Калайджиев

отпечатай новината

23.09.2009 11:15 | Видян 8327 пъти

Део ще „пържи” Милко Калайджиев

Тази седмица в „Царете на комедията” обект на смешките и острия хумор на актьорите ще бъде попфолк певеца Милко Калайджиев. Преди да седне на горещия стол в рубриката „Изпържен” героят от ВИП Брадър 3 ще вземе участие и в мини сериала „Бар „Две звезди”, където популярни личности демонстрират актьорски талант. Водещият Деян Славчев-Део ще провери дали „Милко е Фреди Меркюри на чалгата” и „вярно ли е, че е много търсен в Гърция, Турция и Сърбия…за да го съдят за плагиатство”. Има ли мустакатият свиленградчанин добро чувство за хумор и ще понесе ли злъчните шеговити истини на бившия си съквартирант, ще стане ясно утре вечер точно в 21:00 ч. по Нова телевизия.

В присъствието на една от най-активните защитници на природата – Маги Малеева, Жоро Мамалев ще търси предимствата на био-храните. Каква е разликата между био-салама и обикновения колбас, „тъжни” или „весели” яйца да купуваме и вкусни ли са био-патладжаните - зрителите ще разберат от комедийния монолог на Мамалев. 

За да изяснят кой секс е по-добър – виртуалният или истинският, актьорите Дарин и Деян   Ангелови ще влязат в братска дискусия в рубриката „Пинг-Понг”. Най-харесваните близнаци от братя Аргирови насам ще защитават по забавен начин двете противоположни тези.
Специални гости в предаването ще бъдат актьорът Александър Сано-Среброто, певицата Светла Иванова, тв водещата Маги Желязкова и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !