Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лора Караджова пръска сексапил в ново видео

отпечатай новината

16.09.2009 18:00 | Видян 8089 пъти | Гласували 1

Лора Караджова пръска сексапил в ново видео

Новата учебна година стартира с едно неочаквано добро предложение от Лора Караджова и GoodSlav – клипа към песента "К’во си мислим".

Зареден с добро настроение, много хумор, слънце, море и горещи момичета, клипът е добро предложение за края на лятната ваканция. Заснет в началото на август, видеото е режисирано от Валери Милев с участието на Балет Нова. Действието се развива в лятна резиденция на о. Лефкада в Гърция. От днес се очаква клипът да завладее и телевизионния ефир.

Песента събира отново Лора с колегата и от Ballface, GoodSlav. Той, заедно с балет Нова са основни действащи лица в новото видео. GoodSlav е и автор на текста, музиката и аранжимента на песента. В момента хип-хоп изпълнителят подготвя и свой собствен проект заедно с Буч от Ъпсурт.

"К’во си мислим?" е част от издадения наскоро дебютен албум на Лора "Недей да спиш". Подготвян близо две години, албумът е една невероятно добра комбинация от стиловете R’n’B, hip-hop и soul. Освен GoodSlav, автори на песни в албума са БOБO, Бат' Венци, Явор Русинов, Васил Русев и Графа. В албума влезе и един ремикс от DJ Doncho и дует с Дичо.

Гледай новото видео тук!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !