Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Участничка в „Цената на истината” сподели за домашно насилие и проституция

отпечатай новината

11.09.2009 13:00 | Видян 11582 пъти | Гласували 2

Участничка в „Цената на истината” сподели за домашно насилие и проституция

„Случвало ли се е настоящият приятел на майка ти Димитър да те опипва?”  и „Вярваш ли, че майка ти е правила опит да те продаде като проститутка?”, бяха едни от най-шокиращите въпроси, зададени от Витомир Саръиванов в „Цената на истината” вчера вечер. И на двете питания участничката Соня Ву даде положителни отговори, които бяха потвърдени от полиграфа с „Истина”.

Шоуто представи една изключително напрегната и разтърсваща история. 37-годишната Соня е майка на три момчета, има два брака - с кубинец и с виетнамец, а в момента е сгодена за българин. В детството си е била системно и жестоко пребивана от баща си Борислав, който беше в студиото. Гости в предаването също бяха - майката Люба, братът Йордан, годеникът й Валери и приятелят на майка й - Димитър.

Според героинята от втория епизод на новото предаване по Нова, майка й е виновна за смъртта на сестра й Лора, която много обича. Тя си признава, че мрази майка си Люба и че е пожелавала смъртта й. Отношенията майка-дъщеря са драматично сложни, тъй като участничката не веднъж е била подлагана на психически тормоз от страна на майка си. От устата на родната си майка 37-годишната управителка на магазин за бельо е чувала тежки обиди и обвинения. На въпроса „Смяташ ли, че баща ти Борислав е садист?” Соня отговори положително и разказа, че тя, сестра й и брат й, включително и майка й, са били много често налагани с юмруци и с колан. Затова и на „Пожелавала ли си смъртта на баща си”  участничката също отговори с „да”. Една от причините Соня да участва в предаването е да докаже, че не е била насилвана сексуално от баща си, тъй като майка й е живяла в съмнение през годините.

Също така, майката Люба е имала колебания за сексуален контакт между дъщеря си и приятеля си Димитър, но Соня опровергава този факт и детекторът показа „Истина”. Участничката разказа, че майка й е продала покойната й сестра Лора като проститутка в Гърция и освен това се е опитала да склони и самата нея да проституира.

След 90-минутно напрежение и емоции Соня отпадна на 18-ти въпрос, свързан с годеника й: „Валери ли е мъжът, с който си правила най-добър секс?”. Отговорът й беше „да”, но полиграфът отчете „Лъжа”.

Зад кулисите след предаването Соня сподели, че отново би седнала на стола на истината, защото така се чувства спокойна, че е направила каквото е нужно пред паметта на сестра си Лора.

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да разкаже истината за себе си, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !