Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Александра Раева пуска видеоклип към песента "Baby"

отпечатай новината

09.09.2009 17:30 | Видян 12493 пъти

Александра Раева пуска видеоклип към песента

След като Александра Раева покори френските класации и стана част от каталога на гиганта Юнивърсъл Мюзик Груп Франция, дебютният й сингъл "Baby" най-после ще се завърти и в българския музикален ефир.  Песента е създадена в студиото на 2AM от супер-успешният зад граница музикален тандем Star Tattooed, в лицето на Дари Орешкова и доказалия се композитор Миро Гечев.

Парчето е мастерирано в Ню Йорк от носителят на Grammy  Дон Гросингер, а работата по клубния ремикс е доверена на Yohanne Simon, известен с успехите си от Facha Digital и Jam Deluxe.Специално за видеото продуцентите от 2АМ подготвиха и ре-едит на оригиналната версия.

Видеоклипът към сингъла е заснет от екипа на 2АМ с режисьор Петър Ръжгев по идея на Миро Гечев. Динамиката на видеото се стреми да подплъти успехът на парчето, което достигна до над 200 френски радиостанции.  

Работата на Александра със Star Tattooed я представя  в един нов авангарден имидж, разграничаващ се от стандарта и разкриващ не само качествата й като певица, но и зашеметяваща визия с артистичен талант.

Освен нея във видео историята участва и Миглена Христова популярна като Никол. Алекс и Никол пресъздават два противоположни персонажа, които накрая се сливат в един интригуващ финал.

За повече информация относно видеото и аудиото на "Baby", може да посетите http://www.my2am.com

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !