Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Убиецът на 16-годишната Елеонора - в „Цената на истината"

отпечатай новината

28.08.2009 17:30 | Видян 9197 пъти

Убиецът на 16-годишната Елеонора - в „Цената на истината

Кандидатите да седнат на стола на истината през септември по Нова са водени не само от желанието си да спечелят пари. Някои от тях искат публично да докажат истината за събития от живота си, които по някакъв начин са получили популярност в медийното пространство. Такъв е случаят с 47-годишната Румяна Димчева, която през 2001 г. обвини настоящия директор на Националния отбор по футбол Наско Сираков в сексуален тормоз. Нейната мотивация да се яви на кастинга в „Цената на истината” е да докаже, че съдебната система у нас е корумпирана и че бившият нападател на „Левски” в действителност е виновен. Димчева е преминала през всички етапи на селекция, включително е тествана и с полиграф.

Бившият полицай от икономическия отдел на 6-о РПУ Калин Кьосев, който простреля смъртоносно по непредпазливост през 2001 г. 16-годишната Елеонора Димитрова пред столичното заведение "Гарбо", също e кандидат да се изправи пред детектора на лъжата, за да разкаже своята история. Кьосев иска да опровергае публично всички спекулации около случая, отговаряйки честно пред полиграфа. Тъй като екс служителят на МВР все още дължи пари на майката на убитата Елеонора, неговото желание е спечелената сума в предаването да бъде за нея.

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да отговаря честно с „да” и „не” на въпросите в новата игра, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !