Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нови страсти в "Забранена любов" наесен

отпечатай новината

24.08.2009 09:30 | Видян 16344 пъти

Нови страсти в

"Мисис България 2004" Яна Маринова ще е централната фигура в новия сезон на сериала "Забранена любов". Там ще играе красавицата-съблазнителка с библейското име Ева, която се забърква в любовна авантюра с Мартин, съобщава vip-bg.info.

Маринова вече участва в един сериал на Нова – "Хотел България", а след това се пусна и в третия "Сървайвър" по Би Ти Ви. Както писахме Яна Маринова подписа договор за участие, но вече се очаква тя да обсеби зрителския интерес със сексапила и естественото си сценично присъствие.

Освен, че се пробва като актриса, хубавицата е и каскадьорка, защото обожава екстремните изживявания. Това я свързва и с последния победител в "Сървайвър" - Николай. Нейната героиня Ева ще се появява неочаквано и ще се стопява изненадващо като жената-котка в опит да заинтригува и плени Мартин. Тя ще бъде най-загадъчният образ в сериала, демонстрирайки ултра нестандартни начини за съблазняване на един мъж. Нестандартните работи красивата Яна ги умее и ще се справи отлично.

Миро от бившия дует "Каризма", ще е една от изненадите в "Забранена любов". Певецът ще се "намеси" с хита си "Губя контрол, когато" в една от най-силните сцени между Мартин и София. Иво Гюров също ще се появи в един от най-драматичните моменти - между Димитър и Анастасия, с изпълнение на "Nesum dorma", една от най-известните арии от операта "Турандот" на Пучини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !